ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:18 ,大小:43.90KB ,
资源ID:6587815      下载积分:3 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝    微信支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.bdocx.com/down/6587815.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录   QQ登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(完整版高中英语阅读题附答案.docx)为本站会员(b****5)主动上传,冰豆网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知冰豆网(发送邮件至service@bdocx.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

完整版高中英语阅读题附答案.docx

1、完整版高中英语阅读题附答案阅读1副标题题号I总分得分一、阅读理解(本大题共37小题,共74.0分)AD In the early nineteen fifties,researchers found that people scored lower on intelligence tests if they spoke more than one language.Research in the sixties found the opposite.So which is it? Researchers presented their newest studies last month at

2、a meeting of the American Association for the Advancement of Science.The latest evidence shows that being bilingual (双语的)does not necessarily make people smarter.But researcher Ellen Bialystock says it probably does make you better at certain skills.She says bilingual people are often better at cont

3、rolling their attentiona function called the executive(执行的)control system. Ms Bialystock is a psychology professor at York University in Toronto,Canada. She says the best method to measure the executive control system is called the Stroop Test.A person is shown words in different colors.The person h

4、as to ignore the word but say the color.The problem is that the words are all names of colors. Her work shows that bilingual people continually practice this function.They have to,because both languages are active in their brain at the same time.They need to limit one to be able to speak in the othe

5、r. This mental exercise might help in other ways,too.Researchers say bilingual children are better able to separate a word from its meaning,and more likely to have friends from different cultures.Bilingual adults are often four to five years later than others in developing dementia or Alzheimers dis

6、ease. Foreign language study has increased in the United States.But linguist Alison Mackey at Georgetown University points out that Englishspeaking countries are still far behind the rest of the world.In England,like in the United States,bilingualism is seen as something special and unique and somet

7、hing to be commented on and perhaps work towards,while in many other parts of the world being bilingual is just seen as a natural part of life.1. Being bilingual can make people _.A. smarter than othersB. better at all skillsC. better at controlling their attentionD. higher in intelligence2. Bilingu

8、al children more likely to _.A. be healthier than othersB. make more friends from different countriesC. develop dementia or Alzheimers diseaseD. recognize a word from its meaning3. The last paragraph suggests that _.A. bilingualism is just seen as a natural part of life in the United StatesB. foreig

9、n language study needs improving in Englishspeaking countriesC. bilingualism is seen as something special and unique all over the worldD. Englishspeaking countries do better than others in foreign language study4. The text is most probably a _.A. science fiction storyB. newspaper adC. book reviewD.

10、science news report【答案】(1)C(2)B(3)B(4)D【解析】(1)推理判断题。根据第二段可知,学双语的人不一定比别人更聪明,但是在某些技能方面可能会做得更好。在控制他们的注意力方面学双语的人就做得比较好。由此可知C项正确。(2)细节理解题。根据第五段第二句话“Researchers say bilingual children are better able to separate a word from its meaning,and more likely to have friends from different cultures.”可知,学双语的孩子更可能与

11、不同文化的人交朋友。所以答案应该是B项。A项文中没有提及;C项是对原文的曲解;D项应该是“separate a word from its meaning”才正确。(3)推理判断题。根据最后一段“.Englishspeaking countries are still far behind the rest of the world.”可知,说英语的国家在外语学习方面落后于世界其他地方,所以需要提高。同时也说明D项是错误的。根据最后一句“.in many other parts of the world being bilingual is just seen as a natural par

12、t of life.”可知A和C项错误。(4)推理判断题。整篇文章讲的是根据研究说双语的人在某些方面可能会具有优势。所以这篇文章应该是一份科学新闻报告。BC _ My husband is a lord.We have one house in the countryside and one in London.I spend my days running the household.I oversee servants work and my three daughters education:They learn to play piano,sing,and dance.There ar

13、e so many rules to follow. For example,I must always be polite and calm.I have to wear proper clothes. Maid I was born on a farm in the north of England,but my family couldnt support me.My cousin helped me get a job as a maid in a big,fancy London house.There is so much work to do and some rules to

14、follow here.Monday is washing day.I have to get up earlier than usualabout 4:30 amto heat the water,wash and iron the clothes.The work is hard and I earn about $ 50 a year.But my master spends $ 1000 a year on his carriage alone. Gentleman Im a lawyer living in London.But Im in love with a servant,b

15、ecause shes not like her own class at all,but like mine.When I take her to theatres,we meet outside,pretend not to know each other and enter by a side door.I have to maintain my honour as rules.I want to marry my girl,but maybe only in secret. Factory man Ive been working in factories since I was 10

16、.Right now,I make iron for the railroad. Its 14 hours a day from 5:30 am to 7:30 pm.Its hard work,but at least I have my freedom despite the fact that there are so many rules,and I have to wear a uniform. These days,I like to have a drink and smoke my pipe in the pub with my friends from work.I go i

17、n there a couple of times a week if I can,to discuss politics,find out news and listen to music.5. What may be the title for the first paragraph?A. HousewifeB. LadyC. WomanD. Owner6. According to the passage,its implied that _.A. as a lords wife,she must be polite and calmB. the maid has a busier da

18、y on weekendsC. the factory man is quite satisfied with his present jobD. people from different classes then couldnt be married7. The four persons give a glimpse of lives of _.A. low society of LondonB. top classes of LondonC. typical LondonersD. Londoners from all corners【答案】(1)B(2)D(3)C【解析】(1)推理判断

19、题。根据本段的大意,可确定刻画的是有身份的女士,故选B项。(2)推理判断题。A项为原文信息,而不是暗示;B项与原文“Monday is washing day”不符;根据最后一部分的描述可得知the factory man 并不是很满意目前的工作;故根据第三部分的gentleman只能偷偷地与心爱的女友结合,可推断出D项符合题意。(3)主旨大意题。本文通过对四位不同社会层次、不同身份职业的人物的描写,反映了当时伦敦的一个大致的社会生活面貌,虽不够全面,但比较有代表性,故选C项。CB The whole family objected when my brother and I said we

20、were going to spend our Christmas holidays abroad.Mother said that as there would be a family reunion party,we would have to be present.Though we always enjoyed these occasions,nothing could persuade us to stay. Two days before Christmas,we went to a small town in southern Germany.We spent the whole

21、 Christmas Eve sightseeing.There was so much activity in the town that it led to our excitement.The streets were crowded with people and the shops were full of wonderful things.In the evening,we went to listen to Christmas songs sung by children and the brightly lit trees in the main square. We retu

22、rned to our hotel late that night,greatly looking forward to the next day when we planned to have a meal at the best restaurant in town.But in the morning the streets were deserted.To make matters worse,all the shops,including the restaurants, were shut. We returned to our hotel,feeling very miserab

23、le.All we had was a bag of fruit which my brother had happened to buy the day before.Our thoughts sadly turned to home where,at that moment,the whole family must have been wishing us a “Merry Christmas”8. Where did the writer and his brother plan to spend their Christmas holidays?A. At home with the

24、 whole family.B. They would go abroad with their family.C. They would spend their Christmas holidays abroad.D. They were going to join in the family reunion party.9. Whats the writers nationality?A. America.B. English.C. Germany.D. We dont know10. How did the writer and his brother spend their Chris

25、tmas Eve?A. They spent the whole day listening to Christmas songs.B. They went shopping.C. They spent the whole day sightseeing.D. They went to the main square.11. From the passage,we know that in the writers motherland,shops and restaurants _ on Christmas Day.A. dont openB. closeC. are not shutD. s

26、hut【答案】(1)C(2)D(3)C(4)C【解析】(1)细节理解题。由第一段第一句可得知我和弟弟想去国外过圣诞节。(2)推理判断题。文中并没有提到作者是哪国人,所以我们不知道作者的国籍是什么。(3)细节理解题。由第二段第二句“We spent the whole Christmas Eve sightseeing.”可得知。(4)推理判断题。由第三段可以推断出,在作者的国家里一些公共场所在圣诞节那天是不关门的。DA Parents often believe that they have a good relationship with their teenagers.But last s

27、ummer,Joanna and Henry noticed a change in their older son:suddenly he seemed to be talking far more to his friends than to his parents.“The door to his room is always shut,” Joanna noted. Tina and Mark noticed similar changes in their 14yearold daughter.“She used to cuddle up(蜷伏)with me on the sofa

28、 and talk,” said Mark.“Now we joke that she does this only when she wants something.Sometimes she wants to be treated like a little girl and sometimes like a young lady.The problem is figuring out which time is which.” Before age 11,children like to tell their parents whats on their minds.“In fact,p

29、arents are first on the list,”said Michael Riera,author of Uncommon Sense for Parents with Teenagers.“This completely changes during the teen years,”Riera explained.“They talk to their friends first,then maybe their teachers,and their parents last.” Parents who know whats going on in their teenagers

30、 lives are in the best position to help them.To break down the wall of silence,parents should create chances to understand what their children want to say,and try to find ways to talk and write to them. And they must give their children a mental break,for children also need freedom,though young.Anot

31、her thing parents should remember is that to be a friend,not a manager,with their children is a better way to know them.12. “The door to his room is always shut” suggests that the son_.A. is always busy with his studiesB. doesnt want to be disturbedC. keeps himself away from his parentsD. begins to dislike his parents13. What troubles Tina and Mark most is that _.A. the

copyright@ 2008-2022 冰豆网网站版权所有

经营许可证编号:鄂ICP备2022015515号-1