ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:9 ,大小:24.39KB ,
资源ID:7990192      下载积分:3 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝    微信支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.bdocx.com/down/7990192.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录   QQ登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(高考英语一轮总复习 第一部分 教材知识梳理 Unit 4 Sharing练习 新人教版选修7.docx)为本站会员(b****6)主动上传,冰豆网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知冰豆网(发送邮件至service@bdocx.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

高考英语一轮总复习 第一部分 教材知识梳理 Unit 4 Sharing练习 新人教版选修7.docx

1、高考英语一轮总复习 第一部分 教材知识梳理 Unit 4 Sharing练习 新人教版选修72019高考英语一轮总复习 第一部分 教材知识梳理 Unit 4 Sharing练习 新人教版选修7一、阅读理解(共8小题;每小题2分,满分16分)AA young man on camera names the person whos challenged him and pours the contents of a bucket(水桶)over his head.He is soon soaked(浸泡) in frothy,soapy water.This is part of a campai

2、gn to raise awareness about Ebola prevention in West Africa.Ivory Coasts “Lather Against Ebola” campaign,beautiful songs and comedies are being used by West Africans to educate people on how to avoid getting the deadly disease,which has infected more than 2,600 people and killed more than 1,400 in f

3、our countries across the region,according to the World Health Organization.The “Lather Against Ebola” campaign was inspired by the ice bucket challenge that has collected tens of millions of dollars for the ALS Association,which raises money for Lou Gehrigs disease(葛雷克氏症)research.Ivorian blogger Edi

4、th Brou knew the ice bucket campaign was getting lots of attention and wanted to make it more relevant in her home country.Despite bordering Guinea and Liberia,two countries that have been hit hard by the Ebola outbreak,Ivory Coast has not yet to record a single case,and Brou wants to keep it that w

5、ay.“Our greatest threat right now is Ebola,” she said.“It is spread through contact with the bodily fluids of infected people and can be partly prevented by simple measures like regular hand-washing.”Those who accept the “Lather Against Ebola” challenge are expected to soak themselves with soapy wat

6、er and hand out three bottles of hand sanitizer(洗手液).Those who reject the soaking are expected to distribute nine.Since it launched on Aug.18,dozens of participants have posted soap-soaking photos to social media.“Ivorians take the drama out of everything through humor,” said Brou.“Apart from the fu

7、nny aspect of it,the message is forwarded on and listened to.”1.What does the passage want to tell us?A.The prevention and control of Ebola.B.The outbreak of Ebola.C.The “Lather Against Ebola” campaign.D.Fund-raising activities for Ebola.2.The young man pours a bucket of soapy water over his head .A

8、.to make people aware of Ebola preventionB.to inspire people to develop good health habitsC.to take a cold bath for cooling his headD.to donate nine bottles of hand sanitizer3.What do we know about the Ebola outbreak in Africa?A.More than 1,400 people in four African countries have been infected wit

9、h the virus.B.Guinea and Liberia are two countries hard hit by Ebola outbreak.C.The number of infected cases will soon be brought under control.D.Ivory Coast has registered only one case of the deadly viral disease.4.What is Edith Brous attitude toward the Lather Against Ebola campaign?A.Negative. B

10、.Positive.C.Unconcerned. D.Curious.【文章大意】本文是新闻报道,介绍了科特迪瓦兴起的“泡沫抵御埃博拉”运动。它是西非国家呼吁提高对埃博拉的预防意识的一种运动。1.C主旨大意题。文章介绍了科特迪瓦兴起的“泡沫抵御埃博拉”运动的有关内容,包括其产生的灵感来源、活动的情况、接受挑战的条件及活动的目的等,故选择C项。2.A细节理解题。由第一段最后一句“This is part of a campaign to raise awareness about Ebola prevention in West Africa.”可知,接受挑战的年轻人将肥皂水倒在自己身上是为了呼

11、吁人们提高对埃博拉的预防意识。A项符合题意。3.B推理判断题。由第四段第二句“.that have been hit hard by the Ebola outbreak.”可知B项正确,其他选项均与文意不符。4.B观点态度题。最后一段提到,这项活动除了有趣之外,更重要的是能够传达他们希望表达的信息,让更多人听到。据此推知布鲁对该运动持积极态度。B“Tipping” is handled very differently in the UK and America.Its important to get this right when you visit each place as it c

12、an affect whether the staff in bars,cafes,restaurants,hotels,hairdressers,and the drivers of taxis or buses think that you are lovely,rude or strange.In the UK the reason for tipping is to show that you really liked the service.In the UK we have a high minimum wage,and no one can be paid below this

13、amount for any work,so when you tip,it is mainly showing politeness to the service person,and to acknowledge that they did an excellent job.You can tip more or less depending on how good you thought the service was.The average tip is around 10%-20%.If you dont like the service,dont tip!This is the c

14、ase even if “service” has been added to your bill.If you are a student,traveler on a budget,or simply cant afford to,its also OK not to spend the extra money.In the US,you will often hear “tips” called “service”.It is essential to tip in the US,because the waitresses,bar staff in these industries ar

15、e paid a low wage which they cannot afford to live on,and therefore your tip is much needed by them.It is actually part of the payment that you make and very often is not optional!Especially in restaurants,if you do not pay the service,you have not paid your entire bill,so watch out!Normally,we talk

16、 about tipping for restaurants.In a good restaurant,many people tip either 15% or 20%.It depends on the type of restaurant and whether they get good service or not.The same is true for a taxi driver.1.The passage is developed mainly by .A.explaining effect and causesB.giving typical examplesC.descri

17、bing the detailed waysD.comparing the differences2.Which of the following may not tip in the UK?A.A school teacher. B.A middle school student.C.A government officer. D.A shop keeper.3.In America,you tip mainly to .A.enjoy more serviceB.show satisfaction with the serviceC.help the servicemen support

18、themselvesD.make a good impression on servicemen4.What can we learn from the last two paragraphs?A.Youd better always tip for the service in America.B.Taxi drivers dont charge tips in America.C.You tip more to taxi drivers than waitresses.D.You neednt pay your entire bill.【文章大意】本文是说明文,对比介绍了在英国和美国支付小

19、费的理由和数额。1.D篇章结构题。文章主要对比介绍了在英国和美国付小费的理由和数额的不同,故选择D项。2.B推理判断题。根据第三段最后一句“If you are a student,traveler on a budget,or simply cant afford to,its also OK not to spend the extra money.”可推知,没有收入的中学生可不付小费。3.C细节理解题。由倒数第二段第二句“.are paid a low wage which they cannot afford to live on,and therefore your tip is m

20、uch needed by them.”可知C项正确。4.A细节理解题。由倒数第二段最后两句“It is actually.you have not paid your entire bill,so watch out!”可知,在美国不可不付小费。故A项正确。二、语法填空(共10小题;每小题1.5分,满分15分)Body and foodOur body,which has close relations with the food that we eat 1. our daily life,is the most important thing that we own,so our body

21、 2.(need) proper treatment and proper nourishment(营养).The old saying “An apple a day keeps the doctor away” is not as silly as some people think.The body needs fruit 3. vegetables,such as apples,pears,bananas,carrots and cabbages,because they contain vitamin C,4. is very necessary and important to u

22、s all.Its clear that a lack of vitamin C can make people ill and weak easily.In order to get enough needed vitamins,many people take extra vitamins in pill form,5.(believe) that these will make them 6.(health).But a good diet is made up of nourishing food and this gives all the vitamins that we need

23、.The body doesnt need or use extra vitamins,so why waste money on them?Nowadays many people are too busy to bother about eating properly.They throw anything into their 7.(stomach),eating something carelessly and 8.(hurried).The list of illnesses 9.(cause)or made worse by bad eating habits is frighte

24、ning.It is high time we should realize the importance of having a good diet.If not,it is impossible for 10.(we) to keep fit and strong.(2016河南开封检测)1.in。in our daily life“在我们的日常生活中”。2.needs。此处为客观陈述,应用一般现在时。3.and。fruit和vegetables均作needs的宾语,为并列关系,应用and连接。4.which。vitamin C为先行词,非限制性定语从句中只能用which指代事物。5.be

25、lieving。此处应用现在分词believing作伴随状语。6.healthy。此处作宾语补足语,应用形容词healthy。7.stomachs。their后应用复数名词stomachs。8.hurriedly。此处应用hurried的副词形式hurriedly与carelessly并列,修饰eating。9.caused。此处与made并列,共同作定语修饰illnesses,且疾病是“被引起”的,故填caused。10.us。介词for后应接宾格代词us。Part B一、完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分)The day before Mothers Day,police r

26、eceived a call from a wife frantic(发疯的)because her husband Melvyn Amrine,who suffers Alzheimers disease(老年痴呆症),had gone missing from home.Police found Melvyn Amrine two blocks from their home,1 to tell officers where he lives.However,he wasnt 2 as to where he was going: he was buying his wife Doris

27、flowers for Mothers Day,as he had every year since she had 3 birth to their first child.Melvyn Amrine has been slowly deteriorating(恶化)since he was diagnosed as the 4 three years ago.His wife has become her husbands carer,watching 5 as the cruel disease steals her husbands memories and 6 away from h

28、im.Officers telephoned to say they would take the elderly man 7 home,but Melvyn Amrine was having none of that.“He was pretty stubborn,” Officer Troy Dillard told CBS.“He wasnt going home until he got those 8,” Officer Brian Grigsby said.“He wanted flowers for his 9,because tomorrow was Mothers Day.

29、” So the officers decided to help Melvyn Amrine 10 his goal,secretly stopping in at a local supermarket and helping him 11 a bouquet of beautiful cream-colored roses.“We had to get those flowers,” Grigsby said.“I didnt have a 12.” The 13 officers even slipped the cashier some extra bills when Melvyn

30、 couldnt 14 the tab(账单).Doris Amrine was 15 when she saw her husband of 60 years walking up their front stairs in the 16 of the police officers,but her relief turned to joy when he 17 her with the carefully selected bouquet.“As he came up those steps,and I saw those roses and the 18 on his face,I ju

31、st broke inside,” Doris told CBS.“I just said,thank you,thank you.Because I saw his 19.Its special,because even though the mind doesnt remember 20,the heart remembers.”(2016山东潍坊期中考试)1.A.unable B.unwillingC.unknown D.unqualified2.A.lost B.excitedC.confused D.moved3.A.offered B.suppliedC.given D.provi

32、ded4.A.environment B.conditionC.information D.atmosphere5.A.aimlessly B.helplesslyC.hopelessly D.doubtlessly6.A.mind B.personalityC.character D.heart7.A.right B.directC.straight D.opposite8.A.gifts B.presentsC.bouquets D.flowers9.A.wife B.daughterC.father D.mother10.A.get B.achieveC.arrive D.meet11.A.pick B.takeC.select D.h

copyright@ 2008-2022 冰豆网网站版权所有

经营许可证编号:鄂ICP备2022015515号-1